TOEKOMSTVISIE - DIGITAL CAR SERVICES

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TOEKOMSTVISIE

DCS Digital Car Services is en blijft een dynamisch bedrijf met een enorme klantgerichtheid, gedrevenheid naar resultaat, een opmerkelijke toekomstvisie, innovatieve productontwikkeling en dat allemaal onder een strikte hoog kwalitatieve norm, een eigen opgelegde norm die de wettelijke voorzieningen ruim overschrijden.

Wij zijn immers best geplaatst omdat we de technologie in de voertuigen door en door kennen.

Iedere Techie start met een half jaar training en zal voor de rest van zijn carrière met de regelmaat van de klok nieuwe opleidingen volgen.  
Het is enorm belangrijk dat iedere DCS
medewerker op het hoogst mogelijke technische niveau zit, klaar om alle problemen aan te pakken die hem voor de voeten gegooid worden.

We zijn alle dagen bezig met troubleshooting, van het herstellen van bedradingen tot en met het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor moeilijke en zeer technische opdrachten.

Expertise met schadebegroting - technisch onderzoek - ongevalreconstructie.

Schadebegroting, de DCS expert :
• Stelt de schade vast die kan toegeschreven worden aan de vastgestelde oorzaak (bijv. waterschade).
• Fotografeert de schade en beschrijft ze gedetailleerd.
• Begroot de schade die kan vergoed worden volgens de in België vastgelegde normen.
• Stelt de correcte, economische en milieuvriendelijke herstelmethode voor.
• Waakt er steevast over dat de veiligheid blijft primeren.
• Beantwoordt vragen met technische argumenten.

Technisch onderzoek, de DCS expert :
• Onderzoekt en analyseert uitgebreid specifieke gevallen van schade binnen het aktiegebied van DCS.
• Bepaalt de omstandigheden en oorzaken en legt de aansprakelijkheden vast.
• Begroot de schade en stelt een uitgebreid verslag op.

Ongevalreconstructie :
• De DCS expert staat de verkeersdeskundige bij tijdens het onderzoek en maakt een analyse van technische aard, om zo de omstandigheden en de oorzaken van het ongeval te bepalen waarin één of meerdere voertuigen betrokken zijn geweest, zodat de aansprakelijkheid kan worden vastgelegd.
• De expert stelt een uitgebreid verslag op.

Forensisch diagnose :
Helpt bij het opsporen van de oorzaken van zeer gecompliceerde technische problemen en (mogelijke) technische misdrijven aan voertuigen op basis van wetenschappelijk bewijsvoering. Dit soort onderzoek wordt gedaan door DCS op basis van een jarenlange ervaring en continue bijscholing.


Enkele visiebeelden willen we alvast met u delen.

Fraude preventie in het onderhoudspunt, bijvoorbeeld Airbag sturing herstellen ipv vervangen à Schadebeheersing die zeer kostenbesparend werkt.

Bestuderen van van het risico aan de hand van uitgebreide historische data om zo uw behoeftes te analyseren en een economische en duurzame oplossing aan te bieden
Bijstaan bij het vaststellen van de doelstelling m.b.t. het beheersen van de schade definiëren en realiseren.


Betere instructie naar de gebruiker over hoe men zijn voertuig achterlaat klaar voor een mogelijke interventie van een crimineel.
Een korte maar duidelijke “training” instructie naar iedere voertuigeigenaar waarbij nadruk gelegd wordt op de mogelijkheden waarover men kan beschikken om zijn voertuig te beschermen.

Wat als het voertuig toch weg is, zoveel mogelijk tegenwerking voorzien, snelle recuperatie mogelijkheid (let wel hoofddoel blijft voorkomen).
Nieuwe innovatieve toepassingen die het autobezit en -gebruik veiliger en aangenamer maken zonder aan comfort in te moeten boeten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu